2024-11-08 0 瀏覽
👦🏻同朋友收工梗係要去旺角搵d好野食,今次就一齊黎到「鍋霸吃到飽台式養生火鍋」打個邊爐🫕,而我地選擇既套餐就係Prime Grade安格斯肥牛套餐。🌟湯底湯底我地簡左鴛鴦鍋:藥膳沙茶雞涮涮鍋+ 台灣麻辣牛肉涮涮鍋(少辣),沙茶雞鍋既雞件嫩滑無比,沙茶味特濃;而台灣麻辣牛肉涮涮鍋係極度推薦,牛肉用左滑牛,食落肉質厚實,吸收哂湯底既麻辣精華!🥰🥰🌟肉類講到肉類,梗係要介紹下Prime Grade安格斯肥牛套餐包括d咩啦。呢個套餐包括左Prime Grade安格斯肥牛、西班牙無激素豬肉片、沙茶牛肉、雞髀肉等多個款式,最值得介紹梗係肥牛同豬肉啦。肥牛雪花均勻,油脂感滿滿,食落口感一流;而豬肉豬肉味濃,唔會話太肥,值得推介。🌟丸餃類餐廳提供左好多款既手工丸粒同埋火鍋配料,最值得一提既就係蟹棒。佢既蟹棒真係足8呎長,食落鮮美無比,鐘意食蟹棒既朋友不坊一試!🌟甜品餐廳提供好多款既甜品,而我地就簡左Haagen Dazs雪糕,一人可享用一杯!

🌟湯底
湯底我地簡左鴛鴦鍋:藥膳沙茶雞涮涮鍋