2022-12-20
韓國烤肉芝加哥薄餅$213超多芝士!!!拎起嗰一刻超級驚喜,啲拉絲真係好正好吸引🤩顏值爆燈,本身以為咁多芝士會好漏,點知食落都OK喎,同傳統嗰隻Pizza好唔同,呢款皮比較厚,滿滿嘅芝士味😚仲有啲韓式烤肉喺上面,啲肉係平時韓式醬嗰隻味,甜甜地咁,我覺得好食過平時嘅Pizza~蒜香甜辣秘製炸雞拼芝士秘製炸雞$223炸雞口味咁多真係揀唔到🥺好彩可以揀兩隻味,今次揀咗最韓式嘅甜辣同埋芝士,甜辣味食落唔係太辣,應該大部份人都食到,芝士炸雞,落咗啲芝士粉喺面頭,都係鹹鹹甜甜咁樣,同Pizza嘅拉絲芝士唔同味,大家都可以叫。帶子泡菜卡邦尼意粉$158佢呢款意粉好Creamy🤪但係完全唔會覺得膩,可能因為有啲泡菜係到中和返,估唔到泡菜同埋忌廉可以夾🤫入面仲有啲煙肉、蘑菇同埋火箭菜,啲配料勁豐富,有啲辣椒碎同芝士粉喺面頭,睇落去更加食慾大增。蒜蓉番茄蟹肉意粉$163唔食辣唔食泡菜嘅人可以揀呢款,酸酸甜甜嘅蕃茄,加埋舊炸軟殼蟹,未食已經開始流口水,睇圖都知醬仲多過意粉🤣🤣冇可能唔夠味呀Maru紫蘇炸魷魚圈$93略嫌啲沙律醬唔夠,但係魷魚圈本身係好食,不過份量唔算多,呢個價錢嚟講算係有少少貴。
韓國烤肉芝加哥薄餅$213
蒜香甜辣秘製炸雞拼芝士秘製炸雞$223