2022-08-05
今日又同女朋友去食好西 今次都係食日本菜 🤣🤣🤣是不而遲 同大家介紹下今日食左D乜一開始就叫左『三文魚腩刺身』魚脂味都幾出 唔錯『油甘魚腩壽司』同上 可以一試 係會比㠮日通油甘魚多左陣魚油魚脂味 就好似升左個Lever咁『海膽刺身(細版)』好新鮮 一D都唔腥 加埋脆卜卜既紫菜 簡直係冇得輸『醬油七味燒左口魚邊壽司』我真係好鐘意食左口魚邊 冇乜食過邊間係難食 呢間都唔例外 非常好食 左口魚邊亦都係油脂比較多 做壽司就岩晒跟住黎左個『三文魚明太子串』之前未試過咁食 覺得出奇地夾 三文魚本身偏淡 但加埋鹹鹹地既明太子 味道岩岩好 『德島雞皮餃子』外皮煎得好脆,好香 餡料又多肉汁 伊之棒👍👍👍最後叫左個『蟹籽海膽炒飯』飯底本身炒得好香 海膽份量都好足夠 加埋蟹籽既脆卜卜好感 另到我每啖入口都好有新鮮感 好滿足最後最後叫多左個『吉列黑豚』廚房炸野係有一手 外層非常脆 但脆之餘亦都做到好多最後補多句 上次速度好快 係我見過日本野最快 🤣🤣🤣
是不而遲 同大家介紹下今日食左D乜
一開始就叫左