2022-08-11
好耐冇嚟旺角,今日嚟到通菜街搵嘢食,見到呢間門口細細的Cafe💛 入到入邊比想像中多位,坐落好cozy, 空間感都唔錯👍🏻咁岩係Tea time,我哋帶咗兩個Tea set 同埋一個甜品櫻花蝦意粉,味道好香濃,意粉唔會係淋batbat 果種, 作為一個下午茶嘅份量就啱啱好🥰菠菜煙三文魚pizza,呢個份量比我想像中大,兩個人share就啱!一個女仔真係未必食得晒,味道偏淡少少,餅底都幾脆!絕對對得住個價錢👍🏻餐飲我要左熱cappuccino , 有拉花,有正常水準😊甜品叫咗個心太軟,第一次個師傅話整得唔好,好貼心咁問我哋介唔介意再等多陣佢整多個,無勉強將失敗嘅甜品俾我哋食!雖然最後都等咗一段時間,但係味道都唔錯,值得一讚嘅係側邊仲有啲焦糖脆脆🤤總括來講,以呢個價錢響可以食到呢個水平性價比非常之高👍🏻 仲要服務質素非常之好,服務員非常有禮貌,冇叫佢都會不停幫我哋加水同埋換碗碟同餐具,抵讚😆
入到入邊比想像中多位,坐落好cozy, 空間感都唔錯👍🏻
餐飲我要左熱cappuccino , 有拉花,有正常水準😊