2024-05-07 72 瀏覽
雖然天氣開始熱,但無阻我去石鍋堂嘅決心!最近同男朋友食黑蒜油豚骨湯安格斯牛肉石燒手打烏冬、魚介豚骨濃湯照燒雞扒石燒手打烏冬、同埋炸蠔😋😋黑蒜油豚骨湯安格斯牛肉石燒手打烏冬🥩🍲 啲烏冬彈牙有彈性,加上石燒牛肉嘅香氣同口感,真係好正😍 湯底都好濃郁,有豚骨嘅香味同埋黑蒜油嘅特殊風味😍😍 令味道更加豐富。牛肉煮得剛剛好,鮮嫩多汁,每一口都好過癮!! 真心超香口!魚介豚骨濃湯照燒雞扒石燒手打烏冬🐟🍲湯底鮮甜濃郁,有淡淡嘅魚香同埋豚骨嘅濃味。照燒雞扒好嫩好多汁😭 真心依加打緊食評都回味緊🥹 肉質鮮美,同烏冬一齊食,口感更加豐富。整體嚟講,依碗手打烏冬喺味道同口感上都相當出色✨✨最後嘅炸蠔真係一個驚喜。蠔肉鮮嫩多汁,外層炸得酥脆金黃,一咬落口,蠔嘅鮮味就爆發出嚟🙂‍↕️❤️總括嚟講,旺角石鍋堂嘅食物質素真係一流,無論石燒手打烏冬,定係炸蠔,每一樣都令我回味無窮。如果你鍾意石鍋煮嘢同埋日式料理,一定要試吓依間餐廳!!!喺旺角女人街真心好方便!❤️‍🔥

黑蒜油豚骨湯安格斯牛肉石燒手打烏冬🥩🍲
黑蒜油豚骨湯 安格斯牛肉石燒手打烏冬