📍佐賀燒肉谷 - 旺角鐘意食肉肉嘅老公仔突然想食燒肉🥩旺角收工經過雅蘭中心咁岩1樓就有間燒肉店啦🔥老公仔即刻拉我入去食海鮮燒肉放題😋星期五果然人山人海Happy Friday🎉等咗一陣終於輪到我哋入去開餐啦🥳Lv 3 澳洲和牛海鮮放題 $488/位🐂肉肉の天梯-澳洲和牛特上牛肋肉-澳洲和牛、上級牛胸腹肉-美國和牛肩胛肉眼-澳洲穀飼原塊牛板健-特選牛小排-牛舌-嚴選牛肩里肌肉-美國牛胸腹肉呢個天梯簡直係牛魔王嘅天堂🤤每個階梯上都附有牛肉嘅名稱!我哋由第一級食到第八級😋由牛肉味濃郁嘅牛胸腹肉食到入口即溶嘅澳洲和牛特上牛肋肉🐂層次級級遞增!想encore仲可以單點一款慢慢Enjoy🤤我同老公仔都覺得澳洲和牛上級牛胸肉最正!有油脂嘅滑溜亦有牛肉味嘅香濃!🐂所以我哋encore左幾次🤣🐂煙燻壺漬封門柳(醬油味)封門柳肉肉味重但保持嫰滑口感!而且用煙燻壺漬過特別惹味!長長一條由壺中夾出送燒爐煎香🤩半熟再用剪刀剪細啖啖肉🥩口感細嫰油花比較少!食肉獸老公仔encore完再encore😋🐟海鮮拼盤-燒蠔-海蝦-鮑魚-帶子-青口-三文魚鰭除咗牛肉令食肉獸大滿足之外🤤鐘意食海鮮嘅我都大飽口福😋最愛燒蠔大大隻
📍佐賀燒肉谷 - 旺角

Lv 3 澳洲和牛海鮮放題 $488/位

🐂肉肉の天梯
-澳洲和牛特上牛肋肉
-澳洲和牛、上級牛胸腹肉
-美國和牛肩胛肉眼
-澳洲穀飼原塊牛板健
-特選牛小排
-牛舌
-嚴選牛肩里肌肉
-美國牛胸腹肉

🐂煙燻壺漬封門柳(醬油味)

🐟海鮮拼盤
-燒蠔
-海蝦
-鮑魚
-帶子
-青口
-三文魚鰭

除咗牛肉令食肉獸大滿足之外🤤鐘意食海鮮嘅我都大飽口福😋最愛燒蠔大大隻仲有四款配料任意配搭!可以調出自己最岩口味嘅燒蠔🦪
另外帶子、鮑魚同青口都好新鮮大粒🤤肉質彈牙有鮮味✨海蝦大大隻口感澎湃填滿整個口腔🦐三文魚鰭用竹籤串起方便燒又方便食!啖啖Omega-3魚油令魚肉好滑溜又惹味🫧

🍡自助區
自助區有圍裙貼心供應💕唔怕燒肉熱力四射彈到衣物👍🏻除左有甜點、沙律、飲品之外🍹仲有熱食添♨️我最鐘意蘿蔔牛腩嘅蘿蔔🤤炆到入晒味仲可以加紫菜、芝麻等調味😋

🍦雪糕
飯後甜品點少得雪糕呢🤤今期有抹茶味&柚子味雪糕!食完燒肉嘆返杯柚子味酸酸甜甜雪糕解膩就最適合不過啦🍦

今次我哋揀咗Lv3澳洲和牛海鮮放題😋老公仔話好正好鐘意食!下次要encore挑戰埋Lv5最高級嘅牛肉Set先得🥩