記得上一次黎威商業中心係同同事想去一間Cafe食lunch,點知摸門釘冇開。今次咁啱有朋友介紹呢間話可以無限時玩board game嘅樓上Cafe,上到嚟環境真係幾清幽,而且有勁多game可以玩,裝晒滿滿嘅一個櫃。好適合一大班朋友或者三五知己過嚟聚吓、一齊玩吓又可以食吓嘢。建議嚟之前可以book定位。而店主都好熱情咁樣推介食物,見到都幾多熟客過嚟幫襯,幾乎每張枱都同店主有講有笑。🍝地中海香蒜雞柳意粉偏幼身,炒到好香,辣辣地又好濃嘅蒜香味,而雞柳略嫌味道比較淡。🍧水蜜桃🍑+青蘋果🍏紅蘋果汁店主大推呢杯果汁,仲教我喺屋企用青蘋果溝紅蘋果攪成果汁會好好飲😆,而呢杯嘢飲入口都幾清爽,解渴一流。

🍝地中海香蒜雞柳

🍧水蜜桃🍑+青蘋果🍏紅蘋果汁