日本😍終於可以去不過係未去前就食住個沾麵頂住個味蕾先🤗之前聽過和牛係必試,可惜今天售罄,如果來食最好問下先無得食和牛,但想食牛的,這裡的安格斯牛小排也是很棒的選擇👍🏻特別呢到有魚介湯我其實第一次試,好香濃既魚香味我呢款魚介湯安格斯牛小排沾麵真的必試!魚介湯味道略香濃,如果較喜歡湯清淡一點,可向店員免費添加清湯,湯依然味美,牛小排入口即溶,不會韌,加上温泉蛋同口感十足的麵條及沾上魚介湯,其他配菜一口吃下,口感輩富,食不停口,平時吃得不多的我都吃下一整碗🙊呢到湯底選擇都幾多,如喜歡蝦湯底,這裡的慢煮安格斯牛小排濃蝦湯沾麵也是不可不試✨香噴噴既濃稠濃蝦熱湯,香濃鮮甜,牛小排肉質香嫩,令人忍不住一口接一口而呢款沖繩苦瓜餃子都特別皮薄香脆,帶一點苦瓜的爽及微苦,一咬好多汁,又唔會膩,值得一試!天氣寒冷能飽嚐一碗香濃熱湯、份量十足的拉麵,配上氣量十足樽裝汽水實為大滿足😍冷熱交融🥰
日本😍終於可以去
不過係未去前就食住個沾麵頂住個味蕾先🤗

之前聽過和牛係必試,可惜今天售罄,如果來食
最好問下先

特別呢到有魚介湯
我其實第一次試,好香濃既魚香味

我呢款魚介湯安格斯牛小排沾麵真的必試!

而呢款沖繩苦瓜餃子都特別