2021-11-25 756 瀏覽
夏威夷風情$176 叫咗一個夏威夷風情傳統批,青椒、薄片紅腸、蘑菇菠蘿同埋蜜桃。個Pizza嘅蕃茄醬底甜酸,不過都接受到。個批都幾大,size 似一個死年人嘅前手臂。多寶 $176 依個係大嘅傳統批,啲toppings 有青椒、洋蔥、薄片紅腸、蘑菇、意大利醬。個人黎講,比起夏威夷風情pizza,會鐘意依個多啲。個意大利醬同芝士啦同埋洋蔥好甲。Pizza box 星期一至四有一個pizza 買一送一優惠,鐘要因為買滿左$100所以有免費送貨!計返,我有兩個大批都只係要$176炸!依加pizza box 有網上take order, 我地只要係網上落單就ok , 連電話都唔洗打。落單成功都會有sms message 話張單confirm 左。不過可能因係繁忙時段,所以要等1個鐘多小小先送到。
夏威夷風情$176

多寶 $176