2024-02-15 216 瀏覽
個女收銀,好似差佢好多錢咁,又冇禮貌,因為星期四,問佢有冇買一送一,佢就好惡劣咁答我新年冇同埋要加錢,但係門口又冇寫,咁都算,整好又唔打嚟叫我攞,等我係門口等咗半個鐘先問佢,又唔答我,又唔講野,呢啲服務員真係攪到香港臭哂
2024-02-15
40 分鐘 (外賣自取)
$80 (其他)
2022-05-30 895 瀏覽
本身已經覺得佢貴山長水遠行咗咁耐返到屋企發現佢一啲肉都冇叫咗香辣多寶應該係一個辣嘅多肉pizza一望落去好似乜嘢都冇,以為佢係個chesse下面,食落去同如圖乜嘢都冇切又切得唔好。。。
本身已經覺得佢貴
山長水遠行咗咁耐返到屋企發現佢一啲肉都冇
叫咗香辣多寶
應該係一個辣嘅多肉pizza
切又切得唔好。。。
2021-11-25 756 瀏覽
夏威夷風情$176 叫咗一個夏威夷風情傳統批,青椒、薄片紅腸、蘑菇菠蘿同埋蜜桃。個Pizza嘅蕃茄醬底甜酸,不過都接受到。個批都幾大,size 似一個死年人嘅前手臂。多寶 $176 依個係大嘅傳統批,啲toppings 有青椒、洋蔥、薄片紅腸、蘑菇、意大利醬。個人黎講,比起夏威夷風情pizza,會鐘意依個多啲。個意大利醬同芝士啦同埋洋蔥好甲。Pizza box 星期一至四有一個pizza 買一送一優惠,鐘要因為買滿左$100所以有免費送貨!計返,我有兩個大批都只係要$176炸!依加pizza box 有網上take order, 我地只要係網上落單就ok , 連電話都唔洗打。落單成功都會有sms message 話張單confirm 左。不過可能因係繁忙時段,所以要等1個鐘多小小先送到。
夏威夷風情$176

多寶 $176

外賣送餐
2020-09-05 966 瀏覽
好好吃,抵食過pizzahut咯,自己去取餐都好方便,好喜歡,下次還吃pizzabox。兩個大批加一份焗飯,還有四隻飲品,一共$283,我覺得好吃又抵又方便,所以我很喜歡啊!
千島夏威夷(大批)+芝士軟心批底
烟肉芝士漢堡(大批)+傳統批底
2020-09-05
千島夏威夷(大批)+芝士軟心批底
烟肉芝士漢堡(大批)+傳統批底
2020-04-24 1302 瀏覽
最近受疫情的影響,大家都轉為買外賣回家吃,但最近這家pizzabox 做優惠逢星期一至四買一送一的優惠,而且還可以送貨上門,這完全是懶人的福音!所以一下班就訂好餐,預好時間,回家就可以吃了!這次買了千島多香雞大批(原價$176)加煙肉芝士漢堡大批(原價$166),另外加了套餐優惠可以加$15換購2件香焗雞上髀。首先是千島多香雞大批,我們都覺得pizza 用上千島醬比較好吃,所以是必選的。而事實上,我們都覺得這個批真的不錯,材料也很多,批底鬆軟厚實!這個很推薦!其次是煙肉芝士漢堡大批,這個批挺特別的,用上漢堡包的材料,但用來弄pizza,但味道也挺好,不像在吃漢堡包,哈哈最後是加錢的香焗雞上髀,這個也不錯,外脆內軟,雖然是送貨上門的,但還是能保持香脆,這真的很難得!
2020-03-11 984 瀏覽
有一日返屋企搭巴士嗰陣,聽到後邊嗰個師奶話食pizza( ´▽` )ノ,於是乎唔知點解我個心突然又好想食喎,好彩我個friend又肯(因為平時佢一定唔會讓我),結果我就上網搵電話叫Pizza Box。打去問睇吓有咩特別嘅promotion,佢話原來promotion要上網先至有。咁知慳識儉嘅我梗係上網睇啦(>^ω^<)不過上網先知佢個網真係好唔user friendly,又要register,又search唔到佢哋間店。好彩搞咗一輪我都終於買到。我哋就買咗一個啖啖肉嘅Pizza套餐+3件雞再+多兩碗湯,$158(題外話: 網上話係$148 㗎,但我唔知點解佢加多咗我$10,不過算啦,因為當下我都冇問清楚)。不過佢哋個效率都好快,因為我喺佢哋門口附近等左20分鐘都唔使,就即刻出到個餐比我(當時仲有好多人排緊隊不停買緊嘢㗎喎),我拎嗰陣仲係熱辣辣嘅。顧名思義啦,個Pizza係啖啖肉(因為我個friend唔鍾意食青椒同波蘿嗰啲,所以唯有淨係叫啖啖肉囉),不過都真係幾OK,完全滿足到我嗰吓想食pizza嘅慾望(雖然個Pizza係普通嘅size,但真係好飽),佢哋嗰三件雞全部都係

顧名思義啦,個Pizza係啖啖肉(因為我個friend唔鍾意食青椒同波蘿嗰啲,所以唯有淨係叫啖啖肉囉),不過都真係幾OK,完全滿足到我嗰吓想食pizza嘅慾望(雖然個Pizza係普通嘅size,但真係好飽),佢哋嗰三件雞全部都係上脾,好大舊,我哋結果兩個食咗兩件就食唔落╭(╯^╰)╮

而個湯就係嗰啲好普通嘅忌廉粟米湯,但因為我係勁愛所有白色嘅食物(例如白汁意粉啦,白色嘅湯etc),所以我非常滿意。

Pizza Box,不嬲都係一個好方便/ 好快嘅take away之選。可以keep住幫襯~如果我個friend肯陪我食嘅話~\(≧▽≦)/~
2019-10-27 852 瀏覽
咁其實pizza box既野一向尼尼去去都係果幾樣 同埋芝心批真心好食啲架!雙層夾心、薄脆都好 有一個口感令人繼續想食 或者係厚批都吾錯 配起級芝士係好正 咁佢有幾款pizza 係好味既 我都十分推介千島三文魚 係好好食鐘意食肉既一定係叫啖啖肉 如果想fresh.”啲 千島夏威夷都好食我本人覺得超級多寶太多料 反而變得吾好食 好似所有野都溝埋一齊 麻麻 小食呢一支骨 雞粒最正香辣雞翼都係好正 但係意大利飯就吾好叫啦 有啲伏 法包都好食架
2019-05-20 871 瀏覽
我唔食榴槤架 曾經在 雪櫃內發現有榴槤,有大量氣味的時候。我就跟太太說漏煤氣嗎?Pizza Box 今次推出的榴槤味pizza ,就十分好食了。廚師製作的時候在附近的街道也聞到榴槤的氣味。 出奇地, 入口時沒有榴槤的惡臭 ,很香很香的味道入口即溶 。聽說是用了泰國金枕頭製作 ,食到啖啖榴槤香味 ,值得推薦無論你吃不吃榴槤也可 試一試。Pizza Box 是有外賣速遞的,但屯門店已經 不在送貨了。因為實在太好生意, 幸好有私家車可以去元朗門市自取 。

榴槤味pizza
2018-12-25 908 瀏覽
今晚平安夜打算叫多叫一份外賣自取與親友共享,於網上下單,標準取餐時間為20:15,怎料於19:25於網上顯示已備餐完成,馬上叫工人去拿餐,19:40工人到達並來電說店員一定要20:15才可取餐,我叫工人在店多等30分鐘,20:15取餐回來後是20:30,我打開餐盒後發現所有食物都已完全變冷,就像放置一個小時以上,家人們都大為掃興,決定永不光顧貴店。
2018-02-04 1293 瀏覽
Pizza’s good. Delivery less than an hour but very Rude delivery guy. This is not first time. Also, delivery service no staffs card nor name tags. Pizza Box website no feedback part so hear I am
外賣送餐
2015-03-19 2488 瀏覽
在眾多既外賣自取pizza店中...pizza box都應該係耳熟能詳...有人like...亦有人unlike...係新界區算係多分店...簡單一個舖位...見到入面只得兩個職員...落單係佢地...收銀係佢地...焗餅都係佢地...真係萬能一腳踢...講返個餐...似乎最抵食係星期一至五既$145超值套餐...包普通批一個+意粉/焗飯/雞翼一客+小食一客...但原來pizza一個係可以選兩種味道既...除左有皇冠鑽石標記外...加多$16就可以...小食選左個焗法式田螺伴薯蓉...聽落好似貴價野...應該抵食...但一開蓋...睇到已經覺得唔好食...唔單只田螺黑媽媽...薯蓉仲好乾...挖出來仲好似旦糕咁實淨...完全無汁無味道...另外就選左千層肉醬濶麵條...表面白汁多到蓋過哂d麵條...麵條未係好腍...仲有咬口...內裡亦有d茄醬肉碎...兩溝味道打返混...尚可以啦...至於pizza...就選左兩種味道...每邊有3塊...有磨菇+洋蔥+粟米+烤雞肉+千島醬既係<千島烤香雞>...而另一邊係<多寶>...有青椒+洋蔥+薄片紅腸+磨菇+意大利腸...整體pizza料尚算
另外就選左千層肉醬濶麵條...
至於pizza...就選左兩種味道...

整體pizza料尚算多...唔似係放左好耐唔新鮮...應該係即點即做...但小食飯意就唔推介...似係整定哂黎翻叮...不過以咁既價錢...我會寧願加多少少食pizza hut囉...
2013-05-20 1397 瀏覽
愚人節的晚上不想煮飯,決定叫pizza,選了pizza box因為佢外賣自取半價,真係好平。是晚要了多寶大派,size比必x客大,亦沒那麼油。大眾化嘅茄醬加芝士味,配料頗多,分佈平均,唯餅底烤得不夠時間,不夠硬身,整體感覺幾好。每過一段時間就會收到新menu,有新口味嘅pizza同不同優惠,搞到心癢癢又想試了。

2013-04-01
2012-01-10 803 瀏覽
繼續聖誕假期豐富的節目,12/26 boxing day,一家三口又有客人到訪了!! 帶著寶寶不想出街與人逼,這天的如意算盤是外賣田中的壽司回家吃,可沒預到人家賺夠了假日不做生意,結果爸爸改買了轉角Pizza Box的外賣回家。 原來現時於Pizza Box外賣自取可享半價,相當抵食,人齊開餐後,爸爸媽媽首先向芝士火腿蒜茸包($20)埋手:一客四件,加上芝士火腿的蒜包,滋味當然比淨食蒜包豐富,不過烘得有點過乾了。當日又有兩款小食,分別是味道較淡的烤墨魚丸($19/12粒),以及味道果真火辣刺激的火辣雞翼($24.5/8隻),真可惜兩款都不太適合媽媽食用。還是向主食進攻吧,千島三文魚大批($79.5)是爸爸的心水至愛,的確,酸咪咪的千島汁與三文魚很夾,加上芝士滋味上佳;不過只吃pizza媽媽不是太夠呢,所以鴨胸青檸牛油汁飯($26.5)成了解救,雖然味道平庸,但有米飯落肚總算帶來了溫飽感。 這頓5人外賣午餐只需$169.5,很便宜,但講滿足度就差一點;相比之下,早前試過PHD的外賣自取會較優勝,下次再講。
繼續聖誕假期豐富的節目,12/26 boxing day,一家三口又有客人到訪了!! 帶著寶寶不想出街與人逼,這天的如意算盤是外賣田中壽司回家吃,可沒預到人家賺夠了假日不做生意,結果爸爸改買了轉角Pizza Box的外賣回家。

烤墨魚丸($19/12粒),以及味道果真火辣刺激的

2011-12-26
30 分鐘 (外賣自取)
佢真係好好到而家都仲有外賣自取半價優惠, 所以揀左佢做是日晚餐.今次醒左, 5點打左去訂叫佢6:30我黎攞, 因為如果walk in等要1/2hr, 試過都怕怕啦但佢有個缺點: 位置又僻又迫, d人聚埋一齊冇晒秩序搞到d職員本身幾好服務都變到唔秋唔睬!間野其實應該將個凹位做埋舖面客人等待得仲舒服d食物黎得唔多準時, 5mins內就ok, 但搭8先攞得好似覺得我講搭半黎做咩呢?問佢我拎得未又唔答人...講番d食物, pizza如大家所講都係"必勝"好食d, 因為個批底又鞋又硬, 不過味道總算不錯ga!!意粉好味但少左d囉, 睇相都睇到 包好味ga但唔夠蒜茸味, 又係必勝好d 丸都係咁啦, 好味ge

超級多寶
卡邦尼蘑菇煙肉意粉
法式芝士火腿蒜茸包
烤墨魚丸
意粉好味但少左d囉, 睇相都睇到
包好味ga但唔夠蒜茸味, 又係必勝好d
丸都係咁啦, 好味ge
2011-04-10
卡邦尼蘑菇煙肉意粉
法式芝士火腿蒜茸包
烤墨魚丸
下午茶叫咗個大批, 選擇外賣自取, 因為有半價, 抵呀!!!今次試咗自選pizza, 雖然較佢set死的pizza貴, 但就可以選自己鍾意的餡料lor~~~我地選咗 : 超級芝士餅底 + 千島醬 + 菠蘿 + 雞肉 + 吞拿魚 + 芝士 + 火腿個餅焗得唔夠香, 個邊唔夠脆, d芝士又唔可以拉長...............個汁又少........d料其實都唔係太多lor~~ 始終係PH好食d~~ 到我去拎pizza時, 個店長又sale我地一款新出的脆雞, 每個pizza可用優惠價$10換2隻, 又話可以即刻拎唔駛等, 咁見佢sale得咁落力, 而且唔算貴, 就叫咗1份, 點知..............d炸粉成尺厚, d雞又冇味, 又乾, 又鞋, 炸到過哂火, 仲食到有陣燒焦味.....................都係家鄉果d好食好多................

2010-07-13
15 分鐘 (外賣自取)
$20.2 (下午茶)