2023-05-19
Happy Friday 有新地方可以去!今日同男友去左打邊爐 🍲原來呢到逢星期五都請左歌手嚟唱歌 🎤勁有feel 簡直係雙重享受☺️😎呢間餐廳係用左太空做主題 🚀👩🚀到處都可以搵到得意太空人打卡📸我地叫了銀河級🌌火鍋120分鐘放題!包括左手切牛小排🔪、美國肥牛、紐西籣羊肉片🐑、西班牙豚肉片🇪🇸仲有多款配料超正 ❤️點左餐可以自行整醬料! 非常方便至於湯底則叫了 養顏花膠雞鍋🐥+ 野菌冬瓜雞煲大讚個花膠雞鍋 個湯底已有成隻雞!員工仲要好貼心地幫我地剪啲雞肉! 同埋真係有花膠 真材實料😆個牛小排真係令人回味無窮 👍 首先塊牛都幾厚! 牛味都幾香幾重👍 同埋我也很欣賞佢個羊肉片 很香羶味😉所有食材都勁新鮮 ❤️啲肉好紅有色澤 值得再食!野飲都好多選擇 👍 最後仲有甜品食呀😉 我地就一人揀左一個雪糕球!除左野食正外 真心有得聽歌是賣點😆👍我問待應攞左個點歌紙點歌 氣氛非常好☺️ 呢個組合既idea 既新奇又吸引呀!
我地叫了銀河級🌌火鍋120分鐘放題!
仲有多款配料超正 ❤️
點左餐可以自行整醬料! 非常方便