2024-06-29 276 瀏覽
今日過來葵芳行一下, 試下去依度飲茶, 可能已經1:30pm有多, 附近街坊可能等下午茶, 所以都有d座位😅, 睇下點心紙先, 最後叫左藥饍雞腳, 雜糧五豆糕, 鮮蝦莧菜餃, 魚肉尖椒, 招牌炒米粉, 等左一陣先來🫑尖椒, 餡料豐富煎得幾香, 亦唔係太油😸, 又來左炒米粉, 入面有蛋絲🥚🍳亦有蝦🦐🪸🐙魷魚珊瑚蚌, 亦有d菜心, 味道唔算好濃味, 淡淡地啱我, 炒得亦乾身唔油👍👍, 份量都幾足, 又試下雞腳, 味道唔錯, 食落唔會太淋, 不過d湯偏咸, 所以都飲唔到, 又來左蒸鮮蝦莧菜餃同雜糧五豆糕, 先食只餃, 熱辣辣皮又滑, 入面有好多料🦐🥬, 食落超好食👍👍再食五豆糕, 唔甜q彈, 雖然攤凍左, 但都好好食😍🤭, 依個酒樓位置闊落, 枱和枱之間唔算太迫, 打發時間好好😜😂
2024-06-29