2025-01-09
呢間日本料理真係幾抵食!晚上6點後多款美食、啤酒都係$38🍢🍺我就揀了幾款$38嘅美食。大蜆好鮮甜,肉質好飽滿!蟶子配上黃金醬焗更香。刺身方面,三文魚油脂豐富,油甘魚厚切。仲叫咗燒鱈魚乾,飲啤酒就啱噃🍻 牛油果沙律就幾清新,食完前面啲嘢之後,食呢個幾好,可以平衡返個味。跟住就輪到串燒大軍出場啦!我地散叫咗串燒:雞頸肉、雞翼、明太子雞肉、牛舌、牛小排,仲有豚肉秋葵卷,呢啲都係串燒嘅經典之選,全部都好味!雞頸肉烤得啱啱好,脆卜卜,肉又嫩;雞翼調味啱啱好,唔會太鹹;明太子雞肉就辣辣哋,幾惹味;牛舌厚切,幾爽口;牛小排肥瘦啱啱好,入口即溶;豚肉秋葵卷就幾清新。卷物揀了松葉蟹肉帆立貝卷,仲叫咗個鵝肝鰻魚石鍋飯!蟹肉帆立貝口感豐富!鵝肝鰻魚石鍋飯熱辣辣,鵝肝香口。