餐廳: 彩福皇宴 (置富都會)
資訊:

餐廳: 彩福皇宴 (置富都會)
資訊:

2021-07-07 1865 瀏覽
今日終於見返班同學,舊年疫情開始就無再出嚟,以前每月的聚餐等到今日再見,舊年中期都放闊6人有部份都唔想出,最後就無幾會再出啦,而家打針原因,有部份食肆都可多個4人,又睇下啲同學出唔出,可能真係太耐無見,而一年一次的金禮物又未攞,所以都喺出嚟,問咗呢間可多過4人,同學就定咗,估唔到都多人,只係大枱都無人,大部份都喺2-6人的枱多啲,當大家一見面好多嘢講你一句我一句都忘記叫嘢食,可能太耐無見,話題離不開打針,有2個同學剛打完第一針,我就完咗7月個job先去body check後先去打,本來book咗6月20最後因為啲囡反對咁就完工再check完先打,另外幾個就唔考慮,因為打完只係半年有效,其實每個想法都唔同,負面太多大家都擔心打完有事,事實都喺我本來都唔打算,但11月的媽咪好想我打,而我自己覺得都應該因為接觸小朋友安心啲好,跟住一人叫一個餸後又繼續講,傾下食下時間又差唔多10點,就影下相同抽金仔,今次好好彩抽到立體自己比較喜歡多個牌仔,開開心心又一晚,今晚走時專登同同學搭屯馬線返官塘,喺鑽石山專又真係好似幾快
炸子雞
西蘭花炒帶子