2018-06-26
今日係一個大日子🎉,就係我女朋友生日🎂,決定去返佐敦新寶廣場5樓,板燒郎,點解?因為我係呢度追到我女朋友囉!!😜聽講佢地有啲嘢唔同咗,果然係,先講招呼,真係好好,好用心,當我倆入到嚟,😁笑容冇得頂,跟住我同個經理講,今日我女朋友生日,佢一句答(👌冇問題,包係我地身上),跟住開始叫嘢食,我地升級咗$148,叫咗個翅 食先,味道唔錯啦,翅就可以夾得起咁多囉,跟住食開始食刺身😱😱😱,三文魚腩, 赤貝, 希靈魚 ,油甘魚腩通通都係我至愛,可以用肥美,新鮮嚟形容,同埋個 珍寶赤蝦刺身🦐,嘩嘩,同我女朋友隻手一樣咁大,佢仲有蒜蓉燒生蠔, 香煎鵝肝, 燒大元貝, 鮮鮑魚, 燒鰻魚,全部都係咁正, 竟然原來我升級咗148, 佢哋仲送我哋每人半隻新鮮本地龍蝦, 鮮甜到呢,講你都唔信, 我諗住個經理只係送每人半隻龍蝦畀我就算啦 ,突然間驚喜嚟啦😳, 佢仲記得我女朋友鍾意食壽司, 個經理突然我出一個超級靚嘅壽司拼盤俾我女朋友, 跟住仲同兩位同事一齊喺度同我哋唱生日歌, 令到我女朋友即時驚喜到爆喊😭, 咁嘅驚喜我冇諗過會發生喺我身上, 我只不過係一個普通的熟客, 佢哋都可以用心去製作驚喜畀我哋, 我真係好多謝
另外, 我有一個滿足就係原來食放題可以睇世界盃直播呀⚽📡, 原來佢哋今年裝咗nowTV迎合世界盃, 到最後老實講句, 放題我食得多, 一間咁多嘢食咁新鮮, 咁去用心💗招呼嘅放題店, 我夠膽講板燒郎夠膽認第二冇人夠膽認第一, 我唔講啦你哋自己去親身感受下啦🤗🤗🤫