2019-04-14 2777 瀏覽
兩個人去食,因為d食物真係好大份,所以只點左一個前菜,一個main就已經好飽openrice訂座有八折,要埋單時同佢講我地點左前菜(凍蟹肉千層)好快就上黎,味道唔錯,本身唔食西芹,但唔太勁嘅味,接受到,加埋上去多士食,幾特別,最面果d係蟹肉,朋友話好正,因為本身太多野唔食,試左一件就算主菜叫左豬手,等得比較耐,但好滿意,上枱後見到已經幫我地分開晒肉同骨,皮好脆,肉夠味,至於配菜: 好鍾意佢d配菜,有薯仔,蘿白,脆肉瓜,因為唔食脆肉瓜只試左薯仔同蘿白,薯仔同蘿白都有d甜甜地嘅味,似有加蜜糖喺表面,再加埋d汁,好正見到Happy hour啤酒仲半價,好抵飲咁,可惜今日人唔多,只好下次有機會先至於環境,個人覺得太嘈,傾計好似要鬧交咁先聽到,不過除左咁,其他野都ok

openrice訂座有八折,要埋單時同佢講

• 750g Roasted Pork Knuckle
  • 凍蟹肉千層