2021-04-09 1366 瀏覽
睇蘋果同OpenRice 網友講都係有龍蝦同蟹,點知變了二選,龍蝦仲要每位加$20, 龍蝦比較細但好鮮甜新鮮嘅,魷魚腸粉幾好食,腸粉好滑,八寶魚好滑,蟶子比較細都好鮮甜,八隻蜆四隻有沙,蝦一人兩隻幾新鮮,鮑魚郁嘅新鮮,蠔一隻新鮮一隻麻麻,個飯完全唔覺好食,仲有啲排骨幾舊都叔嘅,因為海鮮唔多唔夠飯,所以都食左兩碗, 個湯麻麻,個糖水幾好飲嘅,第一次食窩心八鮮,食過好好次窩心,覺得窩心好食好食,仲比八鮮平,仲有最唔好就係book 嘅時間話由5:45 -8:00 , 點之之後又話7:45 就要交枱,因為第一次去搵唔到,網上又教人牛頭角站,足之遲左十五分鐘,小小趕嘅感覺,講左幾次要7:45 前還枱,好似比人係咁吹嘅感覺,下次都係食返窩心比較好