2008-06-01
23/5 一共4人 我地訂左位7點半, 一去等左一陣先比到幫我地, 東亞信用咭有優惠$98一位, 某幾欄野食可以任食, 不過飲品就要散叫囉, 湯底都係得三款揀咋, 可能係優惠既關係啦, 所以有好多限制! 我地4個女仔都叫左成十幾樣野呀, 豬肝唔係太新鮮, 同埋任食既野食, 全部都係得少少, 好似叫丸類, 佢係計人頭囉, 得果4粒, 每款4粒, 多一粒都冇! 衛生程度好差囉, 啲蚊芝仔飛來飛去, 碗豉油有叫佢換過, 之後有隻又飛左落碟雞肉到, 又要叫佢換過, 真係煩呀! 同埋啲位好迫, 隔離有客走左, 個侍應執枱, 攞走時唔知係啲水定係啲汁飛晒落我個朋友件褸到, 個待應當冇事囉, 一句對唔住都冇講, 咩服務態度呀! 仲有入座後限時2小時, 2小時後即趕人走, 我地對面張枱就係啦, 人地都未食完就同人講, 你地張枱夠鐘啦, 多謝幾多錢, 擺到明趕客, 食得咁趕咁辛苦我寧願去第二間啦!
23/5 一共4人