2016-05-24 1832 瀏覽
呢一日黎一田購物,所以就決定係呢頭搵食,我地一行三人,唔知食咩好所以就食下西餐,人又唔算好所以諗住都應該幾舒服o既!同RECEPTION講左三位,等左唔洗5分鐘就可以入去喇。點知比左張風口好大o既位我地,我地當然要求調位,佢明明入面D位都未坐滿,冇理由勉強安排我地坐門口旁果D好似僭建o既位架嗎。我地坐低左之後就叫左個三文魚薯仔焗長通粉,然後叫左個日本南瓜雞蛋軟包,再叫左個帶子意大利飯,佢可以加35/45去選配D小食,我覺得都幾好,可以食D小食又唔會太大份。先講講個三文魚薯仔焗飯,個賣相真係好好好差,同相中真係好好好大分別,雖然知道圖片係只供參考,但冇理由可以咁差,而味道亦都唔係太好,唔夠CREAMY,而薯仔又生生地,長通粉又林得濟,再加上OVER左時間去焗,搞到長通粉入面好林,外面好焦咁同埋好硬,本人真係唔太中意呢種感覺了。至於個日本南瓜蛋沙律軟包就相對好好多,可能因為D包係自己公司出品,好軟,係出面食唔到。而且真係用日本南瓜,真係好夠南瓜味同埋蛋沙律都好清新。算係加分啦!我妹就揀左意大利飯,因為佢實在太中意食黑松露了。一上台都好香黑松露o既味道,只係都係衰左係賣相到,其實又唔係咁多客

我妹就揀左意大利飯,因為佢實在太中意食黑松露了。一上台都好香黑松露o既味道,只係都係衰左係賣相到,其實又唔係咁多客人,又唔係趕時間,都唔明白點解出成咁,因為賣相而扣分真係好唔抵。味道上普普通通,冇咩特別。

2016-03-10
5 分鐘 (堂食)