2024-06-03
用餐個陣, 有一男2女, 加 個小朋友企左係度😂😂😂, 我估係Either 餐廳經理/ 老闆。 其實係好影響客人用餐。 一係你地入去個間細房度傾行政既野, 一係坐定定... 行黎行去好煩... 😂😂 個小朋友仲要係餐廳kick親仆左地下... 真係搞唔惦...lunch time 叫左一個蔥爆牛盛,用上蔥、菇炒起嘅嘅牛肉。加啲日式醬汁。 類似中式既菜遠炒牛肉, 不過就改左做用蔥。 食落去feel到佢好夠火喉。呢個lunch set有麵豉湯(不過沖得好鬼咸)、一碟細細地嘅芥末章魚(芥末章魚係好食, 唔會有"聲"味)。 個餐唔包嘢飲, 可以半價價錢叫野飲。廿幾蚊一杯latte應該OK啦諗住;但杯野上到檯個陣真係嚇親, 係好樣衰😂 (請見圖) 平時出去cafe仔飲杯有拉花既coffee頂多係拉得唔靚, 而唔係咁樣一PAT野囉~ 笑左~ 好似比人撞過黎一樣😂😂😂 侍應態度唔差,不過可以再醒少少 🤏🏼同埋用心去聽人講野 , 因為: 隔籬個枱都話咗杯咖啡要後上「我咪叫咗話後上,太早上咪會凍曬囉」 如果唔係佢個牛炒得好, 佢咁嘅價錢, 我唔會想再黎第2次囉~
笑左~ 好似比人撞過黎一樣😂😂😂