2024-10-27 187 瀏覽
P.S 我本身唔係想畀劣評,但又冇介乎Ok一般同劣評之間嘅選擇,唯有咁揀。本身去之前睇咗menu同價錢,都覺得唔便宜,但睇咗食評,好多都讚啲食物好有水準、好好食,所以諗住如果係好食咁貴啲又真係冇乜問題。我哋一行4人,食咗炸雞、海鮮煎餅、牛肉烏冬、芝士排骨、紫菜包飯。 個炸雞有啲淋,但都算好味;海鮮煎餅粉厚,食落去真係只係食「餅」味;牛肉烏冬,清湯烏冬、另上嘅洋蔥炒牛肉,屋企煮出嚟嘅味道;芝士排骨,冇乜surprise,好常見嘅BBQ 醬味;紫菜包飯,餡冇乜突出嘅味道,最突出係紫菜上面嗰浸香油味。埋單加一 就千零,真係出咗門再回味,都覺得食物配唔上價錢,屋企人都覺得完全overpriced。睇多次comment 都懷疑餐廳係咪今日失水準。不過都唔會再嚟試,太肉赤呢一千蚊。

2024-10-26