2023-02-20
呢排氣溫急跌,唔知有冇人同我一樣手腳冰冷🥶 想飲啲暖嘢,留意到Flash Coffee 推出seasonal special,凍得滯表示頂唔緊喇~佢哋呢個The Ultimate Joyful Treats 系列係用薑糖做主打,今次同姜糖屋企人一人一杯🤪薑糖熱朱朱(S $32)飲落朱古力味同薑味平衡得好好,甜度揀咗regular sugar都唔會太甜,而且落咗奶所以飲落去特別滑,自己平時唔算好鍾意薑味飲品都覺得好正🥳玉桂薑糖鮮奶咖啡(S $34) 第一啖飲落薑味都好出,玉桂味反而會係後段更明顯,而且啲ginger latte飲完好似真係特別暖💛其實今次係第一次嗌熱飲打開蓋,原來係有拉花㗎ヾ(´︶`*)ノ♬ 另外佢哋去到12月25呢個系列,只要用手機落單,買第二杯就會有半價優惠🤩
佢哋呢個The Ultimate Joyful Treats 系列係用薑糖做主打,今次同姜糖屋企人一人一杯🤪薑糖熱朱朱(S $32)飲落朱古力味同薑味平衡得好好,甜度揀咗regular sugar都唔會太甜,而且落咗奶所以飲落去特別滑,自己平時唔算好鍾意薑味飲品都覺得好正🥳 玉桂薑糖鮮奶咖啡(S $34) 第一啖飲落薑味都好出,玉桂味反而會係後段更明顯,而且啲ginger latte飲完好似真係特別暖💛