2024-12-17
晚市期間限定火鍋二人餐海鮮野菜雜菌火鍋❤ 湯底我地叫左日式赤味噌湯 蝦味❤另加廣島蠔❤ 鮮 味 肥 美~ 雖然得2隻,但都已經好滿足而本身套餐係有蝦❤ 青口❤ 帶子❤ 蜆❤ 烏冬 ❤雜菜❤ 麻薯袋包 ❤大蔥❤ 蟹柳❤ 想講個湯底濃而不膩,鮮甜蝦味唔死咸,look左成晚海鮮,成個湯底真係鮮味十足,最後整返個烏冬 真係不 得 了!因為D海鮮太好味,所以我地再加多份 海鮮拼盤❤流心玉子❤ 口感好得意,雞蛋既造型,入口煙UN,唔好LOOK太耐會有流心既效果,咸咸甜甜重點,個爐真係好夠力❤,係大滾,所以D野食look一陣好快就食得散叫多份 千目炒飯❤絕對係全晚既MVP!!! 黎黎到大大碗,4個人食一定一人一碗大大碗,鑊氣十足,飯粒粒粒分明唔油膩,再講佢地既配料有 份量十足蟹柳 爽甜大蝦 鮮味帶子 香口燒肉 開胃鰻魚 仲有隻蟹腳 冬菇 雞蛋 蘿蔔 蔥 ,真係好好好味,抵食,勁推介 小店環境,高質食材,用心服務,大愛~❤
海鮮野菜雜菌火鍋❤ 湯底我地叫左日式赤味噌湯 蝦味❤
另加廣島蠔❤ 鮮 味 肥 美~ 雖然得2隻,但都已經好滿足
想講個湯底濃而不膩,鮮甜蝦味唔死咸,
因為D海鮮太好味,所以我地再加多份 海鮮拼盤❤
小店環境,高質食材,用心服務,大愛~❤