2021-02-01 848 瀏覽
見佢門口寫午餐有8折 又唔係好貴 咁所以就入去試試💩蘑菇湯唯是日餐湯 非常濃郁 又creamy 仲有好香嘅菇味 就算要我加十蚊都覺得抵飲😃牛扒煎得啱啱好嘅唔會太生太熟 調味都夠鹹夠味 只可惜可能牛扒本身質素唔太好 無論廚師功架幾好 都係少韌🤔雜菜就非常好 有汁夠味 唔會食到草青味 薯條都非常香脆可口👍🏻鴨髀調味都足夠 中間係有酥香嘅鴨油味 但略顯表皮位置少少乾 應該可以煮短少少時間💩咖啡免費隨餐附贈 味道偏向日式咖啡 味道偏淡 唔會澀 🤤Score (out of 5⭐️) 評分Taste 味道: ⭐️⭐️⭐️Price 價錢: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Services 服務: ⭐️⭐️⭐️⭐️Location 位置: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️To Return? 回頭率: ⭐️⭐️⭐️
見佢門口寫午餐有8折 又唔係好貴 咁所以就入去試試💩
蘑菇湯 Mushroom Soup

香煎肉眼扒配蘑菇醬 Rib-eye Steak with Mushroom Sauce

鴨髀配薯菜 Duck Leg with Vegetables

熱咖啡 Hot Coffee

咖啡免費隨餐附贈 味道偏向日式咖啡 味道偏淡 唔會澀 🤤