2024-08-06 380 瀏覽
是日喺西貢玩完水上活動,諗住搵個地方食吓嘢 ,朋友話最近呢間新開 我哋一於試吓門外的Staff好friendly介紹佢哋有啲咩套餐有啲咩飲品 聽落唔錯一啲試下我哋首先嚟咗個happy hour 佢哋大部份都係58 元一杯酒送一個小食我哋揀左lobster spring roll , shrimp toast , nachos試下 lobster spring roll一點lobster也沒有,prawn toast 很油,nachos的醬也沒什味道,不過送既就不能要求太高到朋友肚餓就開始join$168 既lobster set 有小食,沙律同龍蝦意粉炸蝦的炸皮較厚沙律是無dressing的那種 個lobster 意粉入口較乾身同硬,諗住撈啲汁食埋佢但只有上面白色部分,而且也吃不到有龍蝦肉,吃到似蟹柳的口感,而且成個pasta有腥味另外我哋都點咗一個set ,揀兩個main course就送埋三個appetisers呢款係芒果莎莎配日本帶子刺身個汁入口略帶酸澀味,令到成件事味道較怪Main course 澳洲龍蝦蝦肉燴飯呢碟燴飯同頭先嘅龍蝦意粉同一問題入口有腥味較乾 ,吃不到龍蝦肉法國

我哋首先嚟咗個happy hour
佢哋大部份都係58 元一杯酒送一個小食
到朋友肚餓就開始join$168 既lobster set
有小食,沙律同龍蝦意粉

炸蝦的炸皮較厚

沙律是無dressing的那種

另外我哋都點咗一個set ,揀兩個main course
就送埋三個appetisers
呢款係芒果莎莎配日本帶子刺身
個汁入口略帶酸澀味,令到成件事味道較怪

Main course 澳洲龍蝦蝦肉燴飯
呢碟燴飯同頭先嘅龍蝦意粉同一問題
入口有腥味較乾 ,吃不到龍蝦肉

法國薰衣草黃油春雞
雞的肉算不上滑,而且店自家制的醬汁同雞不夾,也有一陣酸嗆味,薯角不脆的
較失望的一碟

希望店的食物質素能改善,
而店內的waiter 服務態度一般,亦希望能作出培訓改善,因這店係nice place to Chill 的🍺