一年前已經想食lamlamli😂終於的起心肝! 今次有齊晒我想試既款而我又就岩時間😍我係佢開門前半個鍾到 排第一👻到開門個時已經勁長龍😱唔想買唔到你想試既款記得要早d去等啦😼🙌🏻3款都好中意💕味道都好出 茶味更加係一打開就聞到🤪略嫌cream多左少少 但因為味道真係好好所以唔緊要😋絕對會想試埋其他味🤤⚠️之前食過觀塘一間好出名嘅千層蛋糕店 係勁失望!!!😫隻隻味都一樣味(得cream味)😭lamlamli完全贏晒✌🏻😇 🍵抹茶流心🍰 $35招牌必試🤤唔會死甜 抹茶味係濃type但未去到濃 應該大眾都會接受😋流心醬就更濃苦💚☕️烏龍茶芝士奶蓋🍰 $38茶香味濃🤤帶點苦澀 芝士奶蓋鹹鹹地 夾埋好正💫(之前係觀塘個間都係食烏龍茶 fair comparison 完全兩回事🤗)🥭百香果芝士🍰 $38平時少叫果味款 見大家都大推 決定一試! 有驚喜😜好中意百香果陣酸味😍雖然係芝士但整體都好fresh☺

抹茶流心
🍵抹茶流心🍰 $35