2020-11-12 30 瀏覽
兩個人好想食雞翼,見中環有間食雞翼放題既餐廳就即刻去試下。咁見到有3種放題,有唔同味比你選擇,咁我地就叫左個$178既,想試佢多D味。Thai sweet甜甜地,幾有泰國既味道,佢唔係好假既甜,味道唔錯。Buffalo 酸酸辣辣,係典形buffalo既味道,好開胃,令你不停想繼續食。Honey washabi 甜甜地帶D washabi味,估唔到幾得意,washabi唔太辣,反而令隻雞翼既味好獨特。Lemon pepper酸酸辣辣,Lemon既酸,pepper既辣,食落好香口好野味。Mongolian BBQ似土匪雞翼,少少麻辣,但同時好香。Espresso BBQ有好多咖啡粉係上面,開頭覺得會好怪,點知食入口幾好食,好勁既咖啡味,估唔到都幾夾。Cali Style有好多芝士粉係上面,食落口芝士味好濃,好正好好食。Hoisin甜甜地,有D似北京填鴨個醬,但食落幾香同埋唔會太甜,好好食。Cajun 一個字,辣,係令你不停想飲水既辣佢每隻味都黎4隻,所以叫左兩round就已經好飽。另外啤酒任飲,佢係依隻Peroni,咁都幾清新,同雞翼都幾夾。如果鐘意食雞翼,真係要黎試下。
兩個人好想食雞翼,見中環有間食雞翼放題既餐廳就即刻去試下。

Cajun 一個字,辣,係令你不停想飲水既辣
如果鐘意食雞翼,真係要黎試下。
2020-11-03