餐廳: 金祥排骨麵
資訊:

2016-08-09 1070 瀏覽
心血來潮,不如就寫編食評吧環境:店鋪不算太大,乾淨企理,坐得舒服,而且圍邊都是港人至愛的卡位,d 枱椅係木製,坐得舒服,望落去多幾份中國特色。服務:我懷疑服務我果位是店主,他好nice, 感覺親和,仲會推薦食物,點菜都點得高興d。餐牌:簡潔清楚,大份抵食,雞翼餐竟然有5隻雞翼,出面市區得2-3隻乍。好難搵到甘抵食,味道又有質素地方主食:主角來了-馳名排骨雲吞麵湯底清淡,唔太多味精豬扒沒有平時炸起左舊舊的厚粉,表面又薄又脆的,都好香口啊,同埋不是用陳年油炸的食得健康,小妹最怕陳年油益味,唔知大家是否一樣呢?雖然個皮好薄但豬扒仍有水份不乾,豬扒部位偏瘦,沒有肥肉,視乎個人口味啦,我就都喜歡啦,整體都好食呀。至於雲吞一般,皮厚了dd, 餡太多生粉,咬下去變成了一pat pat 的感覺,我最終都冇食晒,份量多左d。而上海麵有口感,啃下好彈牙,加上湯底清淡,I like it 下次可再去試其他
心血來潮,不如就寫編食評吧
環境:

服務:
餐牌:
好難搵到甘抵食,味道又有質素地方

主食:
主角來了-馳名排骨雲吞麵
馳名排骨雲吞麵
湯底清淡,唔太多味精

下次可再去試其他

2016-08-09