餐廳: 豚王 (V Point)
資訊:

2017-12-15 329 瀏覽
食甘多間大brand 既拉麵館, 其實我最中意就係豚王@-@  因為我覺得佢湯底冇一蘭味精味咁重, 而且佢舊 豬肩肉真係好好味. 系銅鑼灣燈籠街, 基本系日本餐廳同拉麵館林立,選擇非常之多, 而豚王鋪系地鋪而且落地玻璃, 顯得特別光猛! 再者staff 既服務真係好好! 好貼心! 去了幾次 態度依然不變~ 一樣咁貼心! 會提你白色衫小心食拉麵~種感覺好好 同frd 去食, 分别揀 赤王同一個豚王,  赤王系辣湯底, 因為自己心思思想食辣但又唔叻, 所以揀了 小辣, 同肩肉! 辣度 岩岩好,好啱我!而且個肩肉 口感好好, 而且冇肥肉, 自己比較中意.