2022-05-08 234 瀏覽
話說今晚唔知食咩好,就近近地去左食平價日本野,等位都唔係等左好耐啦🫣
一入到去即刻睇住條帶有咩食,
雖然爭鮮唔覺唔覺加左價,不過都係8 蚊,12 蚊同16蚊,之前就係樣樣都係8 蚊既
回歸正傳,大家都食過唔止一次爭鮮,不過唔知大家又知唔知?
如果大家既運氣好啲,12蚊係可以有普通三文魚刺身同埋三文魚(腩)刺身呢?無錯上次食既時候就發現在依個唔知係唔係秘密既秘密㊙️我就會㨂三文魚腩食啦
另外,就係三文魚壽司,有時三文魚腩壽司一件係8 蚊,但係好彩既話三文魚腩壽司2件都係8蚊,出面食三文魚腩壽司就一定會貴啲,去到爭鮮我就會一眼關七咁睇住啦佢個藍莓芝士蛋糕都係好食既,8 蚊重想點呀,合理價錢。

最後,我極力奉勸大家千其唔好食佢個炸蝦壽司,一食落去成口粉,個蝦完全唔知去左邊,又凍又唔知食緊咩咁,所以NO NEXT TIME,但OVER ALL 都係對得住佢個價

一入到去即刻睇住條帶有咩食,

回歸正傳,大家都食過唔止一次爭鮮,不過唔知大家又知唔知?
食啦
佢個藍莓芝士蛋糕都係好食既,8 蚊重想點呀,合理價錢。

最後,我極力奉勸大家千其唔好食佢個炸蝦壽司