2024-10-10
#親子餐廳 湊住BB都可以嚟來 #湊湊 💕湊湊完全滿足👩🏻👧🏻👦🏻👶🏻嘅為食需求👩🏻想食酸辣湯底👧🏻👦🏻想食海鮮👶🏻要營養健康又美味嘅兒童餐最重要係 #免費 ❗️湊湊特別為身高120cm以下嘅小朋友👶免費提供頂級寶寶童樂餐(價值$128)😍營養健康又美味依家堂食單點火鍋就可以免費享用啦🤗今次我哋order咗🍲鴛鴦鍋🍴貴州木姜子酸湯拼昆布鰹魚🌶️貴州木姜子酸湯入口有一股濃濃嘅辛辣味令人感覺又爽又麻同時又伴隨著一股濃郁而又神秘嘅酸辣香味🐟昆布鰹魚湯底散發香濃鏗魚味道保持湯鮮甜味係小朋友最愛嘅湯底之一🍴華麗海鮮拼盤(小)海鮮即叫即劏😍夠晒新鮮分別有肉質厚實飽滿嘅扇貝、爽口嘅基圍蝦、新鮮嘅白鱔片及蜆🍴美國特選級牛板腱牛板腱係牛隻肩膀中最嫩嘅部位油花少肉質軟嫩又帶些筋肉汁香甜可口🍴爽口牛黃喉淥大約10-15秒就食得 口感爽脆🍴貓爪蝦滑造型非常可愛 😍蝦滑鮮甜又彈牙🍴香酥蚵仔好香酥又脆卜卜 柯仔好肥美飽滿🍴皇帝菜🍴寶寶童樂餐(烏冬) Free可選白飯或烏冬 再配用4小時熬製深海昆布柴魚高湯烹調嘅嚴選尊貴日本A4和牛、西班牙伊比利亞豬、海釣鱸魚片、鮮活帶子等頂級綠色食材不油炸、不煎炒🫶🏻🍹抹茶開心椰🍹百
湊住BB都可以嚟來 #湊湊 💕
🐟昆布鰹魚
湯底散發香濃鏗魚味道
保持湯鮮甜味
係小朋友最愛嘅湯底之一
🍴華麗海鮮拼盤(小)
海鮮即叫即劏😍夠晒新鮮
分別有肉質厚實飽滿嘅扇貝、爽口嘅基圍蝦、新鮮嘅白鱔片及蜆 🍴美國特選級牛板腱
牛板腱係牛隻肩膀中最嫩嘅部位
油花少肉質軟嫩又帶些筋
肉汁香甜可口 🍴爽口牛黃喉
淥大約10-15秒就食得 口感爽脆 🍴貓爪蝦滑
造型非常可愛 😍蝦滑鮮甜又彈牙 🍴香酥蚵仔
好香酥又脆卜卜 柯仔好肥美飽滿 🍴皇帝菜 🍴寶寶童樂餐(烏冬) Free
不油炸、不煎炒🫶🏻 🍹抹茶開心椰
🍹百事蜜桃綠茶生可樂 湊湊 火鍋‧茶憩 ( #大圍 )
📍大圍車公廟路18號圍方3樓327號舖
#台式火鍋 #湊湊火鍋 #為美好相聚沸騰 #寶寶餐 #親子餐廳 #家庭聚會 #COUCOU #coucouhotpothk #hotpot #火鍋 #打邊爐 #花膠雞