2018-03-04 644 瀏覽
成日search上環附近有咩coffee shop呢間曾經搵過,亦留意過有all day breakfast食,今日有時間,又臨近生日,就找個藉口比自己食餐好嘅店面算細,得幾張枱,店員安排了坐最入面的座位,坐低先留意到角落有個位置有條樓梯通往上層,但似乎冇開放由於已鎖定係食all day breakfast,所以就立即叫左,另加一杯cappuccino店員端食物上枱,唔係咩色彩繽紛,但都幾靚,一望落去有別於一般嘅all day breakfast,總會有煙肉呀,腸仔等肉類呢度嘅all day breakfast係冇,如果想食all day breakfast但又唔想咁heavy嘅朋友可以一試(唯一不好嘅地方係店員沒有提供餐具,大概因為我張枱同原本另一張枱分開左,搞到我要自行去攞餐具)咁冇腸仔,煙肉,又d有咩特別嘅食物呀 ?佢嘅all day breakfast只有1款,其實就係有:黑松露薯蓉,旋風薯,果仁沙律菜,溫泉蛋,牛油果沙律,墨汁麵包單係見到個薯蓉有黑松露,旋風薯,同墨汁麵包呢幾樣野,就已經夠晒唔同一般嘅all day breakfast啦旋風薯幾脆口,個黑松露薯蓉幾濃味,唔錯反
成日search上環附近有咩coffee shop

all day breakfast

店員端食物上枱,唔係咩色彩繽紛,但都幾靚,

咁冇腸仔,煙肉,又d有咩特別嘅食物呀 ?

旋風薯幾脆口,個黑松露薯蓉幾濃味,唔錯
反而個牛油果沙律略嫌佢少左d

cappuccino

cappuccino,經典的拉花圖案,配上透明玻璃杯,簡約
飲落唔錯,咖啡味幾濃,奶泡都做得幾幼細

(另有加一服務費)
2018-03-04
午餐