因為想同朋友仔搵個地方安靜食下嘢傾下偈,點知就畀佢帶咗我去呢度,其實真心唔知道原來希慎嘅誠品裡面有間咁嘅餐廳😆所以食客唔算多,我哋坐咗好耐😆又因為我哋都唔算好肚餓,所以就試咗呢個下午餐set,兩個人食真心夠飽,因為個麵包夾埋芝士都幾膩,然後中間嘅魚唔太腥,我最鍾意係佢用咗English muffin bread🤣然後個啤酒雞漢堡都有驚喜,因為佢係帶住少少嘅麥香味,無諗過啤酒嚟煮雞反而會得出呢一種味道,同埋個份量好大個!最後梗係食甜品,個焙茶巴斯克芝士蛋糕都尚算出色,焙茶味可以重多少少,不過個焦香都唔錯,份量就唔算大件,但之前嘅食物都好夠飽,所以佢用嚟得閒咬兩啖就啱啱好!

意式漬魚三文治

啤酒雞漢堡