築間酸菜魚

2024-07-25 506 瀏覽
當你有一個唔好辣既老公?帶佢一齊食酸菜魚,探索新世界!來自台灣既過江龍,味道上與傳統有少少分別。個人覺得比較著重係酸味,辣度會比較低少少。極道酸菜魚:魚片入口細滑,唔會霉霉的。酸度好夠,食落落重口得黎又開胃,入面仲有紅薯粉鋪底索盡精華,非常出食,唔好辣既老公都一致認為啱食!如果可以麻多少少就好嘉義沙鍋魚:嘉義沙茶魚頭好出名。呢度改用改過帶骨既魚塊,配料有炸芋頭、豆皮、金菇、冬菇、白菜…會係一個比較傳統的客家味道,同樣地呢個都有紅薯粉。炸雞軟骨:呢款雞軟骨同我地認知個款有少少出入,係近背個款脆軟骨。但個人覺得係全場之最,會比鹽酥雞更出色,配埋胡椒鹽已經好好味!炸鹽酥雞:呢個個炸漿同雞軟骨類同,但更加會有外脆內軟,配埋炸過既九層塔🌿,有夜市味!最後忍唔住叫咗奶凍,奶凍奶香十足,最欣賞既位係個碗有雪過,令個冷凍感更強!冬瓜檸檬茶+檸檬紅茶:兩個都大大杯!呢道夜晚有1人份量酸菜魚,一個人食都岩岩好。個
當你有一個唔好辣既老公?帶佢一齊食酸菜魚,探索新世界!

冬瓜檸檬茶+檸檬紅茶:兩個都大大杯!

呢道夜晚有1人份量酸菜魚,一個人食都岩岩好。

• 總長酸菜魚
  • 椒鹽雞軟骨