2024-05-09
老細話近日工作繁忙,用咗佢好多腦汁~🫣🤯所以今晚同佢食返啲高蛋白質,補補腦~韓式燒肉絕對係首選!!呢間係連鎖店,之前都有食過~佢個豬皮簡直係一絕!!必食豬皮豬皮:今日mvp!!彈牙!爽口!最緊要夠厚~一啖入口~滿滿的骨膠原!食完齒頰留香!🥰😍👍🏻豬護心肉:肉味香濃,夠曬肉汁,燒出嚟肉質好軟熟!好味!喜來烤肉:上次食套餐嘅時候已經試過,淨係知佢係牛肉,唔知係乜嘢部位,但係偏偏佢嘅肉質又非常好,十分之淋,十分之有肉汁,一啲都唔韌!所以今次一定要再食!海鮮拉麵:澱粉控嘅我…點都要食返碗麵嘅~辛辣麵底配上一隻大蝦同三粒青口當然有保證啦!柚子檸檬梳打:大大杯~配燒肉真係好夾!有自助前菜:泡菜、酸瓜、酸蘿蔔…仲有新鮮生菜,用嚟包肉先算係韓式烤肉嘛!!差唔多食完先望到張套餐menu~原來仲有醬油蟹set:兩隻醬油蟹、六件帶子、七件三文魚~先至$50?!超抵食!!下次一定要嚟食!!美味指數:😋😋😋😋😋人均消費:290
豬護心肉:肉味香濃,夠曬肉汁,燒出嚟肉質好軟熟!好味!
柚子檸檬梳打:大大杯~配燒肉真係好夾!
美味指數:😋😋😋😋😋
人均消費:290