螢火

Hotaru
2024-07-07 825 瀏覽
一直都有2個一齊食好西嘅隊友,因為真係好耐冇見所以搵間鐵板燒食下,都係我哋第一次一齊食鐵板燒,加上我真係好鐘意食鐵板燒。今晚去到覺得環境都算ok,不過抽風可能麻麻地,有陣油煙味,到走左出去成身都係味~~講反食物,先上前菜係沙律,因為冇乜美感所以都冇影到,似平時食定食嘅沙律咁一碗,之後係送嘅海膽杯,我覺得不如歸納為前菜小食好似恰當點,一篤仔,當然免費送嘅期望都冇特別高,反而鵝肝魚子蒸蛋幾滑幾好食,其他菜式冇咩特別介紹同埋覺得有啲過左火喉,南非鮑魚好難咬,放棄左半隻冇食,龍蝦求其切到好大舊,另外個餐有蟹,似急凍融雪所以黑胡椒落太多了,不過整體吾算好差,不過不失,只係感覺一切都有啲求其,就好似求其整熟求其擺碟,不過食材新鮮,人圴1640,呢個價錢性價比比較低
晚餐送嘅海膽杯
雪場蟹,不過煮嘅方式吾夾
龍蝦味道吾錯,但切得非常大舊
南非鮑魚,咬口勁,吐左半
厚切和牛,好食
櫻花蝦炒飯