2023-10-13
好鍾意莆田啲菊花茶!呢一日仲有水果送😋文旦柚好清甜呀😆👍🏽前菜有雲耳😋家燒海帶苗(例)$88呢個家燒海帶苗好好食😋食落好食過預期之中,菜入面有幾粒完整嘅蒜頭,蒜味好出好香。而且啲菜之間仲有啲豬肉肉碎粒,食落又香又有口感。下次都會想再食!砂鍋黃花魚湯(例)$138呢個湯都夠晒2-4人飲,真係叫得好好👍🏽呢個湯好夠,啲湯好滑好好飲。好鮮魚味。黃花魚好好食,湯底濃郁鮮甜,啲豆腐好滑好好食,芫茜好香,更估唔到嘅係入面有我最鍾意嘅芋頭粒🤤🤤🤤冰鎮南日鮑$68鮑魚質感鮮嫩,味道鮮美,口感彈牙。冰鎮嘅口感令人更加開胃。鮑魚已經切開一條條,好方便進食。黃金荷葉包$76呢個包勁好食,個個食過都會話好好味。肉絲同埋洋蔥絲好香!洋蔥絲炒得啱啱好😍唔會過熟或者太生!個包更加好味!我下次再來都一定會叫!大閘蟹$168原來不知不覺已經到咗食大閘蟹嘅季節!莆田都有得叫大閘蟹。大閘蟹好多膏呀!而且裝備好齊全,比晒剪刀等工具,好容易就食喇😋酥炸冰心榴蓮$58酥脆嘅外殼,內裏係好好食嘅榴槤!如果你係榴蓮愛好者,這道酥炸冰心榴蓮絕對係必試嘅甜品😋
呢一日仲有水果送😋
呢個湯都夠晒2-4人飲,真係叫得好好👍🏽
冰鎮南日鮑$68
黃金荷葉包$76
大閘蟹$168
原來不知不覺已經到咗食大閘蟹嘅季節!
酥炸冰心榴蓮$58