二月中黎呢度BBQ, book呢個場主要因為有小朋友設施可以比小朋友玩, 除此之外呢度都有幾款bbq比大家簡 - 港式, 重慶燒 & 韓式燒烤,黎得呢d地方當然要食港式bbq喇!!黎到門口就要俾入場費,不過收費好慢,要等一段時間先入到去中意佢呢度係會以人頭比膠碟你, 燒烤叉, 蜜糖, 廁紙等等都有比你唯一唔好就係....bbq燒既麵包應該要既材料 (牛油, 蒜容等等) 都冇提供, 如果要食牛油就要買 $2/粒,搽麵包嘅材料都冇提供,呢個位就有啲可野食方面都叫多選擇, 不過就得1個盤, 食晒先去攞到時你叫咩就一堆咁放晒上去個盤度, 冇咩美感但都勝在夠環保雞翼好多款, 有辣有唔辣, 我就中意土匪雞翼, 入味又有少少辣~ 叉燒我自己好鍾意食,另外仲有廚師腸,芝士腸,仲有好多各式各樣嘅丸仔,流心芝士丸呢個家姐最鍾意食最後食咗呢個本土嘅雪糕,不過未到好怪一啲都唔好食,可以唔使試😂 整體而言呢度啲嘢食唔係幾好,而且小朋友有足夠嘅地方去玩,真係幾唔錯嘅選擇!

黎到門口就要俾入場費,不過收費好慢,要等一段時間先入到去
野食方面都叫多選擇, 不過就得1個盤, 食晒先去攞
到時你叫咩就一堆咁放晒上去個盤度, 冇咩美感但都勝在夠環保

2019-02-28
10 分鐘 (堂食)
午餐