為免大家等45分鐘叫嘅嘢都唔黎,之後到咗個餸又有小小強,同佢反映之後反而被個老闆用粗口鬧你好似你丐飯食咁,所以寫呢個食評。其實原本棟記係我嘅飯堂,因為返工同住都係呢區,鍾意食小菜,所以lunch time或夜晚唔煑飯都會叫呢度,通常放工打去落order之後自己去拎(都曾經係Openrice post個d外賣)。有時懶又諗唔到食乜真係一日兩餐食佢(我IG有相可以做證)。但今日就非常之唔好彩,諗住星期六呢區比較靜,所以打去叫外賣。等45分鐘都唔黎,其實你送唔到接單時可以講。等45分鐘送到黎,戲肉係盒煎蛋炒菜有小小強,即刻打去叫餐廳打俾啱啱落lift個個人拎返盒餸(其實我距離文娛唔洗5分鐘)。你以為佢會處理,點知好好野,佢接完電話ignore你。所以你好聲氣打去問佢,點知個老闆(男人)叫我食咗盒餸去,同用粗口話「你下次唔好x再打電話你落單」😤🤬😤🤬 乜事呀依家,我有俾錢架,你個食物唔OK同你反映,唔處理仲用粗口cut人線。問題係我有俾錢唔係丐食囉,所以搞到我要走落街拎返盒餸俾佢叫佢退錢。去到預咗佢會拾我呢個女人,但我唔忿氣白白俾咗錢嗌你囉,我都好公道冇郁過盒餸完整俾返佢。但佢退錢嘅時候繼續用

但佢退錢嘅時候繼續用粗口話「你下次唔好x再打電話你落單」😤🤬😤🤬

Fine我唔會大庭廣眾同你嘈,但我有俾錢,你唔啱仲侮辱我,我發誓全香港餐廳死哂我都唔會食你餐廳‼️‼️‼️

如果你哋要proof,我有我同佢打好多次電話個record做證,食物因見到小小强令我想嘔所以冇影。
45 分鐘 (外賣送餐)