2024-11-20 178 瀏覽
呢排老公返工辛苦,搵咗間露營⛺️主題餐廳食晚餐輕鬆一下,其實我都係第一次嚟,入到去好有意外驚喜😲 中庭位置真係擺架露營車!!當晚仲有駐場歌手自彈自唱🎵🎤 成晚唱輕快歌真係令人變得好放鬆~而且仲可以喺佢地社交平台點唱,當晚有人慶祝生日,佢地都有現場唱生日歌添,好有氣氛!餐廳主打泰國菜同西式菜,亦有全日happy hour啤酒🍻 菠蘿炒飯份量岩岩好適合二人而且蠻多配料,有鮮蝦、蜆粒、魷魚、菠蘿、提子乾,撒滿肉鬆帶出濃厚風味,不得不說菠蘿粒實在太甜太juicy😋泰式拼盤呢個拼盤未免太豐富 !有蝦片、串燒、生菜包、燒菠蘿.🍍我自己特別鐘意生菜包嘅肉碎,充滿香茅味但味道又唔會過濃,仲要唔辣添,好岩我!! 有剩嘅肉碎用嚟撈菠蘿炒飯一齊食,原來勁夾🤣 每一款串燒燒得香口,雞肉肉質依然好嫰,一定搭配沙嗲汁,椰香味濃!夏威夷菠蘿莎拉美腸薄餅 pizza係薄餅底,莎拉美腸切片鋪喺芝士下面,同時間菠蘿甜味滲出嚟,簡單又邪惡😋
餐廳主打泰國菜同西式菜,亦有全日happy hour啤酒🍻
菠蘿炒飯
泰式拼盤
呢個拼盤未免太豐富 !有蝦片、串燒、生菜包、燒菠蘿.🍍
夏威夷菠蘿莎拉美腸薄餅
2024-11-09