2024-09-09 42 瀏覽
整體滿意度:83.1401/100我行我素音樂餐廳全日早安甜蜜蜜洋蔥醬爆芝士漢堡手工薯條湯力咖啡紅菜菜果汁紅粉佳人難清度:易素食無骨噒整體評語:全日早安包含炒雞蛋,牛油果,7彩蕃茄,蘑菇,沙律,雞心豆,薯餅,酸種包,好豐富好足料,牛油果夠多,薯餅亦炸到好脆甜蜜蜜洋蔥醬爆芝士漢堡手工薯條漢堡包好Juicy,素肉都可以Juicy到咁,滿滿既洋蔥粒同食食下咇出黎既芝士食落好滿足,有驚喜湯力咖啡咖啡味濃,同埋我詞窮,咪就係咖啡味濃囉紅菜菜果汁飲得出無加糖,係新鮮紅菜頭既汁紅粉佳人紅菜頭Latte黎,奶味重,不過紅菜頭味偏少,但呢個比例幾好,始終呢杯係Latte唔係果汁,唔會搶左個主角,賣相好好有乜能夠up:呢間係一間素食既音樂餐廳,餐廳既最前方有一個stage係比樂手玩live band,定時定候會有live band係度玩我有D野想講,我一入到呢間餐廳見到個stage呢令我諗起20幾年前我就開始夾band,一夾就夾左10幾20年,由band房夾,到工廈既band show,到蚊型商場show,尖沙咀星光大道人來人往既show,做過婚宴樂隊,到隊友結婚既結婚,生小朋友既生小朋友,移民既移民,到
整體滿意度:83.1401/100

整體評語:
全日早安

甜蜜蜜洋蔥醬爆芝士漢堡手工薯條

湯力咖啡
咖啡味濃,同埋我詞窮,咪就係咖啡味濃囉

紅菜菜果汁
飲得出無加糖,係新鮮紅菜頭既汁

紅粉佳人

有乜能夠up:

我有D野想講,我一入到呢間餐廳見到個stage呢令我諗起20幾年前我就開始夾band,一夾就夾左10幾20年,由band房夾,到工廈既band show,到蚊型商場show,尖沙咀星光大道人來人往既show,做過婚宴樂隊,到隊友結婚既結婚,生小朋友既生小朋友,移民既移民,到Covid時期越黎越少見,都已經無夾一段時間,望到所有個stage真係D回憶返晒黎

我係打完呢段感想我先開始打食評,所以今次既食評都特別打得多左

2024-09-07
用餐優惠