2019-12-09
美孚新邨都算係一個發展左好耐嘅屋村,設施好完善,當然嘢食嘅種類都有好多!今次就比我喺入面搵到一間唔錯嘅食肆🙆🏻♀️🙆🏻♀️銀耳無花果薏米水一嚟到老闆娘就推介呢杯薏米水俾我哋😍😍聽到個名都覺得滋潤😥😍適合而家呢啲咁乾燥嘅天氣😍😍😍好足料,好有家嘅感覺!真係唔係度度都食到☺️蟹子青芥末螺花呢個前菜好開胃,因為有青芥末嘅關係,小小辣但係竟然同螺花好夾!配埋蟹子嘅口感之作為開胃小菜都真係唔差👍🏻京川餃子接住落嚟就係呢個京川餃子😎😎皮薄喊靚😁😁唔好聽到京川就以為好spicy,其實佢一啲都唔辣,係佢啲醬汁係辣嘅,鍾意食辣嘅朋友可以試吓配埋醬汁一齊食!但係我怕辣😂唔配醬汁都一齊食感覺都好好👍🏻👍🏻鹹骨娃娃菜睇到呢個咸骨唔知係咩黎🧐其實好似金華火腿咁!娃娃菜咁吸味,一睇就知呢個菜好正👍🏻👍🏻蝦米銀魚醬爆蝦球呢個蝦球真係超級推介!勁好食,蝦嘅份量好多,咬落去爽口彈牙😍😍😍作為小炒,配埋個飯撈埋一齊食簡直一流🤤🤤最後埋單都係三百幾,食到咁高質嘅小菜都係值嘅😎😎😎
銀耳無花果薏米水
蟹子青芥末螺花
京川餃子
鹹骨娃娃菜
蝦米銀魚醬爆蝦球
最後埋單都係三百幾,食到咁高質嘅小菜都係值嘅😎😎😎