Owl’s Choux嘅主打係泡芙同gelato,另外仲有咖啡茶飲提供,款式唔算多,但由各方面都可以睇到小店對食物同服務嘅堅持~店員服務好好,會介紹有咩食同食法,又會推介gelato口味配搭,食完又有問我哋意見,仲叫我哋下次再試埋另一款無咁甜嘅gelato~另外,店員仲送上兩杯茶畀我哋解膩~整體而言,成個用餐體驗好好,亦都睇得出佢哋好有心去做!•🥢 Mango tango (Gelato Choux) $60我哋食嘅當天有3款gelato口味可以揀:牛奶、焦糖、芒果,但我哋呢款mango tango就當然配芒果味gelato~如果食其他口味嘅gelato泡芙,店員仲會推介最夾嘅配搭~😋芒果gelato上面有椰子脆脆作點綴,不過都係食完睇返門外介紹牌先知係椰子味😂🙈泡芙夾住芒果gelato,芒果味好濃,gelato質地亦都好滑😋佢哋嘅建議食法係先食一半gelato,再將gelato夾喺泡芙內大啖咬,一咬就見到入面原來有朱古力脆粒、粟米片同whipped cream ,口感豐富🤩但比起開頭單食gelato甜好多,可能因為仲加咗芒果熱情果醬~•🥢 Creme Brulee (Choux Cr

Mango  Tango

🥢 Creme Brulee (Choux Creme) $36
呢款係原個忌廉泡芙,入面擠滿吉士忌廉,有好香雲尼拿味,仔細睇仲見到一粒粒雲尼拿籽。面頭的焦糖好厚身,好似食緊焦糖脆脆😋燒得好香但未至於苦
加埋都有焦糖燉蛋嘅感覺🤤
泡芙用左紅色嘅天鵝絨泡芙,店員話會跟據當日有嘅泡芙而定,食落嘅味道分別不大,口感一樣酥脆👍🏼
Creme  Brulee
Creme  brulee