餐廳: OPPA韓國燒肉店
資訊:

2020-05-08 415 瀏覽
好彩有book位,好多人排隊呀🌝見到d前菜心心眼😍,有我最鍾意食嘅泡菜,紫菜同芽菜,泡菜勁好味,唔太酸又唔太辣又唔太鹹,剛剛好,另外紫菜同芽菜都好食泡菜蛋就係泡菜加蛋🤪好食,完。點咗和牛拼盤,大件夾抵食,不過唔好期望係入口即溶嘅和牛,始終價格在此,包生菜同配菜食會好味啲,都有牛味嘅,下次會單點牛小排大腸肥美,不過太大碟,食唔晒,有得叫半份就好了,因為想試多幾樣豬皮,唔夠厚,原材料問題😢😢😢總括嚟講都算抵食嘅,可以encore
好彩有book位,好多人排隊呀🌝

泡菜蛋就係泡菜加蛋🤪好食,完。

泡菜蛋

和牛拼盤

大腸

豬皮,唔夠厚,原材料問題😢😢😢

豬皮

總括嚟講都算抵食嘅,可以encore
泡菜蛋
和牛拼盤