早排帶阿仔去啟德睇樓盤.... 早d建立佢哋嘅夢想... 最好就係買層樓俾我住 😂😂😂好明顯就係發住夢先啦!其實唔睇樓盤,去啟德都有好嘢食架!😁平時我2個仔至鍾意食🍔🍟不過成日食牛肉漢堡扒果隻包款太多,佢哋覺得有d悶,今次就試下第二d口味!😋呢間漢堡包專門店第一間位於將軍澳南,果陣經過都已經想試,依家喺啟德開第二分店,仲好!近我!😆店舖裝潢係我至鍾意嘅水泥工業風😍👍叫餐要自行到收銀處落單,落單後就由店員送餐俾你。出餐速度都幾快,但佢唔係hea整架喎!咁就真架好有效率👏個餐送嚟果陣,完全感受到有道氣係果股新鮮炸好,整好熱辣辣咁,認真即叫即做 🤤😋🐷 日式豚肉漢堡 $70呢個係我個為食嘅大仔揀嘅餐 😂要經佢食咗啖先 🤔佢話好香好好味!豚肉漢堡扒肉質夠彈牙喎 😃 感覺比起平時食漢堡扒,肉味更集中突出,因為佢只得豬肉嘛,食落去冇咁heavy 😀醬汁唔係甜到漏果種,又唔係杰身 👍平時食開漢堡咪落生菜嘅,而呢個漢堡真係夠哂日式喇,係落日本豆苗 😙 我鍾意咁樣喎!唔係死板做burger!❤️最乞人憎就係佢落咗塊邪惡嘅半溶芝士呀!🔥😍呢塊芝士將成個burger嘅口感層次提升 ⬆️⬆️食落去即係:又彈牙,又j

好明顯就係發住夢先啦!其實唔睇樓盤,去啟德都有好嘢食架!😁

平時我2個仔至鍾意食🍔🍟

店舖裝潢係我至鍾意嘅水泥工業風😍👍
叫餐要自行到收銀處落單,落單後就由店員送餐俾你。
出餐速度都幾快,但佢唔係hea整架喎!咁就真架好有效率👏

🐷 日式豚肉漢堡 $70

呢個係我個為食嘅大仔揀嘅餐 😂
要經佢食咗啖先 🤔
佢話好香好好味!
醬汁唔係甜到漏果種,又唔係杰身 👍

最乞人憎就係佢落咗塊邪惡嘅半溶芝士呀!🔥😍
呢塊芝士將成個burger嘅口感層次提升 ⬆️⬆️
食落去即係:又彈牙,又juicy,又煙韌咁 ❤️❤️❤️❤️❤️
諗起又想食喇 🙈😋

🐟 漁夫之堡 $75

呢款我揀架 😂 呢個點都要叫一次試下呀!🤩
炸魚唔油、皮薄脆肉嫰!🤤
炸魚塊都做得好大方,成寸厚!
最緊要!佢俾夠醬料,呢樣好重要,個人唔鍾意乾爭爭嘅burger 😝

雖然會食到成手都係醬🤣 但咁先係滋味丫嘛 😋

加配套餐
+$25
可配香脆有皮薯條 / 薯格 / 田園沙律 及 罐裝汽水
+$35
可配番薯條 / 洋蔥圈 / 一口芝士 / 韓式雞粒 及 罐裝汽水

就2個仔口味,加配咗薯條同薯格
🍟 薯條係幼身嘅,炸到金黃色冇任何燶位 👏😃
佢落咗好輕微嘅香料調味粉,似冇落鹽👍
但食落去好夠味,同埋食完唔口渴架!
薯條脆得嚟唔算話太硬身 very good 🤩

🥔 薯格都整得好味 😘 平時出面食都係好勁油,呢度就冇,鍾意佢唔會落d咩粉,保持原汁原味,反而咁樣食落去冇咁heavy ❤️

估唔到兩個餐3母子食都可以咁飽肚 😂👍

整體嚟講,2款🍔 同🍟 我都極力推薦!
再訪指數極高,以目前嚟講,試咗佢嘅burger真係返唔到轉頭 😆
佢仲有好多款嘅burger 我都想試 ❤️😋
下次要試佢個 牛油果軟殼蟹漢堡!🍔🤩