呢間係尖沙咀酒店既居酒屋環境真係相當唔錯,地方闊落之餘佢嘅裝修都幾有特色仲播住一啲日文歌,好有氣氛👍🏻辣味三文魚小卷味道豐富,三文魚新鮮而且入口即化,辣味增添咗一絲刺激感😊雜錦天婦羅:最令我讚嘆嘅係佢嘅大蝦,應該係用上新鮮嘅蝦,超級爽脆彈牙😍山口縣瓦片牛肉蕎麥麵:呢個入面嘅配料超豐富,有蛋絲、紫菜、辣蘿蔔加上薄牛肉同埋蕎麥麵配埋醬汁,口感超豐富❤️之後我哋叫咗一大堆串燒用黎配酒:雞皮燒得好香脆、雞肝味道濃郁,配上佢嘅特製醬汁,食落去更加滋味、五花腩既油香好正,每一啖都係滿滿嘅肉汁、薄牛肩片口感軟嫩,牛肉味濃郁、鹽燒雞翼外皮香脆,鹽味剛剛好,內裏嘅雞肉嫩滑多汁,師傅真係燒得好出色😍

之後我哋叫咗一大堆串燒用黎配酒:

2024-11-15