2021-02-25
新開不足一個月,但每次行過都聞到pizza香味,放寬限聚令終於可以試吓,大約七點鐘去到,門口已經企左一大班人,等堂食或外賣,因為位置有限,所以外賣係比堂食等候時間快好多,所以如果附近住或返工,建議外賣較慳時間。食物方面:我點了意大利火腿白菌pizza、忌廉蟹肉大通粉。每個pizza一開八件,邊脆,正宗薄餅,蕃茄醬足夠、芝士都不少、火腿份量正常,每塊都食到有,但白菌份量偏少。忌廉蟹肉通粉味道份量屬正常,蟹肉應該係用罐頭,所以食到有蟹殼碎,不過係好少好少,鮮味亦欠奉。價錢方面:Pizza 屬正常價格Rigatoni 則偏貴Drinks menu有85折,不過我冇叫,每枱有支水提供環境及服務質素方面:位置都算坐得舒服,枱與枱之間都有一定距離,但位置有限,所以都放唔到太多枱,因此等候時間較長,我都等左差唔多一小時先入座,員工都好有禮貌,入座後都會話唔好意思要等咁耐。因風口位置問題,我要求較細少少冷氣,都即時處理,之後亦都好細心咁再問番,讚👍🏻離座時都有幾名員工同客人say goodbye!整體來講不錯,可以再去!*下次想試好特別既藍芝士蘋果薄餅
食物方面:
價錢方面:
Pizza 屬正常價格
Rigatoni 則偏貴
Drinks menu有85折,不過我冇叫,每枱有支水提供
環境及服務質素方面:
離座時都有幾名員工同客人say goodbye!
整體來講不錯,可以再去!
*下次想試好特別既藍芝士蘋果薄餅