2021-07-11
之前食過金鐘分店,唔錯。今日同朋友嚟到尖沙咀分店🤣😍叫咗好多嘢食🤣開心🥰海鮮意粉好食!茄汁幾濃香👍🏻蝦勁爽口彈牙❤️魷魚都好鮮味,仲有三文魚肉🤤🤤夾埋口感好好食🥳之後個炸魚薯條超有誠意😍😍😍因為等位期間見到有人叫,我哋都要叫😂😂勁大塊魚柳!感覺係新鮮魚😍😍冇雪味,肉質又好👍🏻👍🏻好味!薯角唔駛講,都係好好食👍🏻🥰薯仔王嘅我,另外仲叫多咗兜松露醬薯條😍🤤😍🤤好好味!食第一條未點醬都食到有少少黑松露味😂😂好正👍🏻🤤小食仲嗌咗雞翼,同埋迷你Pizza😂(Chicken Flatbread)🤤🤤好味呀!炸雞翼係冇得輸!另外個Chicken Flatbread 細細塊,好香!幾脆,好食👍🏻👍🏻👍🏻🤤🤤飲品係芒果沙冰同埋我要隊杯可樂😂天氣熱,我最想飲都係可樂😆我哋又係黑洞胃,仲叫埋兩款甜品🤣🤣Red Velvet Cake同埋Strawberry Opera Cake😆😆Red Velvet都幾香玫瑰味👍🏻唔算好甜。反而Strawberry Opera有朱古力夾住,塊朱古力勁甜😅我麻麻哋😆不過真係飽到捧住個肚走呀😂