2022-12-25
唔知有冇人同我一樣,鐘意點All Day Breakfast但又麻麻地茄汁豆、大啡菇同蕃茄?如果有同感,呢間位於旺角既café提供既ADB就啱曬你啦😉🍽明太子雞翼全日早餐($148+10%)呢個ADB入面有:🥗凱撒沙律:有莎樂美腸同芝士碎係入面,比一般ADB既沙律更豐富🥔炸薯寶:食落係薯餅既質地,炸得好脆🍄炒白菌:憑味道判斷應該係白蘑菇,黑胡椒味雖重但唔會太辣,比啡菇爽口同好食好多🍳炒蛋:炒得好滑仲好有蛋味🍅茄汁焗豆:份量極少完全啱曬我🤣🐥明太子雞翼:雞皮食落似生炸,脆口得嚟唔油膩,每隻都好大隻仲漲卜卜,入面極多明太子😍!!不過調味都啱啱好,就算咁多明太子食落都唔鹹,整得唔錯🧇黑糖麻糬窩夫:就算留到最後先食都仲係好脆,入面有一小塊偏黏身既黑糖麻糬,黑糖味都幾出但整體都唔太甜,點埋煉奶一齊食都冇問題👌🏻🍌焦糖香蕉:配埋窩夫一齊食好正🫐雜莓乳酪沙冰($48+10%)飲落去冰感唔重,質感比較似普通乳酪,味道酸酸甜甜好開胃,上面仲有啲燕麥脆粒增加口感,感覺就好似食緊一杯巨型乳酪杯咁,所以飲曬成杯都幾飽肚㗎呢度既ADB真係一次過滿足左我N個願望,每一樣都啱食之餘份量又夠多,食曬之後仲係好回味,絕
🍽明太子雞翼全日早餐($148+10%)
呢個ADB入面有:
🥔炸薯寶:食落係薯餅既質地,炸得好脆
🍳炒蛋:炒得好滑仲好有蛋味
🍅茄汁焗豆:份量極少完全啱曬我🤣
🍌焦糖香蕉:配埋窩夫一齊食好正
🫐雜莓乳酪沙冰($48+10%)
呢度既ADB真係一次過滿足左我N個願望,每一樣都啱食之餘份量又夠多,食曬之後仲係好回味,絕對可以榮登我心目中最鐘意既ADB頭三位之一💕