2021-11-08 116 瀏覽
餐廳環境 (5/5)好多打卡位,地方又闊落,我哋推Bb車坐corner位好放心!餐廳服務 (4/5)可能weekend晚市店員都做到攰,見個個都無乜表情。但整體都ok,而且都真係有盡量安排放到Bb車嘅枱俾我哋🙏🏻食物質素 (4.5/5)由starter到甜品都滿意,而且菜名有落心思,賣相又靚,份量合理餐廳類型適合朋友聚會/家庭聚餐今次同屋企人食,所以無乜點影相下次要再約朋友黎食慢慢影好似係第一次食凍蜆 平時都係食穫氣炒蜆多估唔到呢個食法都唔錯 有青檸嘅微酸 香茅嘅清新 搭配少少辣椒同泰式醬汁 成個味道好夾好開胃可惜嘅係都幾多沙 扣左少少分鍾意食al dente嘅意粉 呢個係煮得啱啱好如果有另一款多啲餸更好 因為我哋幾個人分一塊火腿真係有啲尷尬餅底係薄脆 冬蔭公味岀得黎唔太辣 蝦都大隻爽口整體食完唔會好滯豬肋骨蜜味唔算重 但係好重咸香味 我哋都食到類似咸魚嗰種咸香味 我哋覺得幾惹味幾鍾意本身驚唔飽所以加左呢個火山雞估唔到份量會咁大 擺盤咁靚上枱嗰下好開心切開中間座山係無溶岩噴岀黎嘅入面係黃咖喱洋蔥雜椒之類我覺得唔夠汁點啲法包同雞 因為入面啲洋蔥其實吸左好多汁 令到雞同麵包都要乾乾的吃不過
餐廳環境 (5/5)

餐廳服務 (4/5)

食物質素 (4.5/5)

餐廳類型
適合朋友聚會/家庭聚餐

今次同屋企人食,所以無乜點影相
下次要再約朋友黎食慢慢影

鍾意食al dente嘅意粉 呢個係煮得啱啱好

冬蔭公大蝦pizza

餅底係薄脆 冬蔭公味岀得黎唔太辣 蝦都大隻爽口
整體食完唔會好滯

蜜味酸辣豬肋骨(半份)

火山黃咖喱(唐揚炸雞)

本身驚唔飽所以加左呢個火山雞
估唔到份量會咁大 擺盤咁靚上枱嗰下好開心

切開中間座山係無溶岩噴岀黎嘅
入面係黃咖喱洋蔥雜椒之類
不過佢嘅雞都炸得幾好 又唔太油
記得抹嘴墨汁卡邦尼意粉配巴馬火腿
冬蔭公大蝦pizza
蜜味酸辣豬肋骨(半份)
火山黃咖喱(唐揚炸雞)